Onnistuneita remontteja sisällä ja ulkona. 

Remontoinnin ja saneerauksen moniosaaja
Tmi Marko Tikkanen | Kuopio

Hyvin tehty remontti lisää asumisviihtyisyyttä ja kasvattaa kiinteistösi arvoa. Minulta erilaiset saneeraustyöt ja pienrakentaminen sujuvat vankalla ammattitaidolla ja laadukkaalla työjäljellä – kahden vuosikymmenen kokemuksella!

Remontoin taloja ja asuntoja Kuopion alueella sekä sisältä että ulkoa. Kanssani onnistuvat niin yksittäisten huoneiden saneeraukset kuin koko talon kattavat kunnostustyöt. Lisäksi taidan esimerkiksi kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja erilaiset parkettityöt. Erikoistöissä sinua puolestaan palvelee kattava kumppaniverkostoni. 

Palvelen yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja rakennusyrityksiä kaikenkokoisissa urakoissa. Kartoitan huolellisesti remonttitarpeet ja annan selkeän kustannusarvion työstäni. Varsinainen remontti hoituu kanssani aina sovitussa aikataulussa pysyen, parhaita materiaaleja käyttäen ja tarkasti toiveitasi kuunnellen.
Ota yhteyttä
door

Sisäremontit

Laitan talojen ja asuntojen sisätilat kuntoon ripeästi ja korkealuokkaisella työjäljellä.
house

Ulkoremontit

Saneeraan talojen ulkoverhoukset ja rakennan uudet piharakennukset kestävällä laadulla.
pencil

Yhteystiedot

Kysy lisää palveluistani tai pyydä reilu remonttitarjous, jossa toiveesi on huomioitu tarkasti. 

Pihla-ikkunoiden ja ovien asennus


Kauttani saat kestävät ja energiatehokkaat Pihla-tuotteet omakotitaloosi asennettuina. Sopiva ikkuna tai ovi löytyy niin uudisrakennukseen kuin saneerauskohteeseen – laadusta ja tyylistä tinkimättä!  
Share by: